La crisi climàtica valenciana: CCliVal, l’encontre virtual per parlar de canvi climàtic des de casa

  • Del 19 al 22 de maig de 2020, experts, polítics i ciutadans compartien taula virtual per estudiar els efectes de la crisi climàtica en la societat i territori valencians

València, 23 de maig de 2020. Entre el 19 i el 22 de maig, el canvi climàtic arribà als ordinadors i telèfons dels valencians. CCliVal va ser una conferència en línia que va reunir experts de l’àmbit universitari i tècnic, representants polítics i ciutadans per analitzar els efectes i estratègies de mitigació i adaptació davant el canvi climàtic de la societat i territori valencians.

Aquest encontre virtual, organitzat per Fundació Scito amb el recolzament de Caixa Popular, va analitzar l’impacte de la crisi climàtica des dels principals punts clau en el desenvolupament de les estratègies climàtiques necessàries: els efectes mediambientals en els ecosistemes mediterranis, el paper de les institucions davant l’emergència climàtica, la gestió urbanística, l’educació ambiental i la comunicació i percepció social del canvi climàtic.

CCliVal va reunir en quatre taules temàtiques, una per dia, els principals actors que treballàven en el seu dia a dia en l’emergència climàtica. Un total de setze xerrades de la mà d’experts, entre d’altres Manuel Pulido, director de la Càtedra de Canvi Climàtic de la Universitat Politècnica de València (UPV); Jorge Olcina, catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional de la Universitat d’Alacant; Jorge Tamayo, delegat d’AEMET a la Comunitat Valenciana; i José Luis Muñoz, director de Climate KIC.

Aquest esdeveniment ha quedat enregistrat i es pot accedir al contingut a través del següent enllaç: https://cclival-conferencia.scito.org/

Share This Post

More To Explore