Fundació Scito participa com a patrocinador en la “Space Apps Challenge” de la NASA

València, gener 2023. 

Fundació Scito aposta de nou per la ciència participant com a patrocinador del “Space Apps Challenge”, el major hackaton mundial de 48 hores promogut per la NASA. L’esdeveniment es va celebrar el passat mes d’octubre en més de 152 ciutats i van participar 58.000 persones de forma simultània.

Des de l’any 2012, el Space Apps Challenge ha comptat amb la participació de més de 280.000 persones de més de 185 països, on milers d’equips han demostrat creativitat i treball en equip per a resoldre els reptes plantejats per la NASA. Els projectes, enfocats a persones amb diferents habilitats i capacitats de totes les edats i nivells d’estudis, se sotmeten a rondes d’avaluació per a determinar els guanyadors mundials del Desafiament Internacional d’Aplicacions Espacials de la NASA, on es premien els projectes més innovadors i impactants. Els projectes van des del desenvolupament de programari, passant per la ciència de dades o la creació de contingut fins a la invenció d’històries.

Aquesta edició, el Space Apps Challenge va comptar amb el suport de 13 agències espacials de tot el món, més de 5.500 projectes, 8.700 equips de treball i es van afrontar 30 reptes utilizant dades oberts i gratuïtes de la NASA per a contribuir a missions d’exploració de l’espai i ajudar a millorar la vida en la Terra. Els guanyadors de València van ser guardonats amb un viatge a l’Observatori Astronòmic de Aras de los Olmos, passant a la següent fase on van competir contra els guanyadors de la resta de ciutats participants, premiant als guanyadors mundials amb un viatge a Cabo Canaveral.

Share This Post

More To Explore