Cultura

Fundació Scito té un compromís amb la societat valenciana. Estes són algunes de les iniciatives que es duen a terme des de la fundació per a donar resposta a temés d’interés social, promoure la cultura valenciana i fomentar l’ús de la llengua territorial.

Scito Edicions pretén donar a conèixer autors i autores novelles de gran qualitat i potencial però desconeguts fins al moment en el panorama editorial de la literatura en valencià. En Scito Edicions publiquem llibres per vocació. Volem que el màxim de lectors possibles puguin arribar a les obres que editem i fer, amb el nostre treball, un nexe d’unió i complicitat entre ells i tots els agents que participen en el procés de creació i difusió literària.

Llibres publicats

DiVeos és l’espai cultural de material audiovisual en línia de Fundació Scito. La plataforma acull tot tipus de vídeos sense restriccions temàtiques, de gènere o durada. Un conjunt de projectes grans i petits, més o menys ambiciosos, agrupats en un espai apropiat per a la seva difusió, amb dos únics requisits: que la llengua vehicular sigui el valencià i/o que es tractin problemàtiques d’interès social per a la societat valenciana.

Vídeos publicats

Descriu és una revista oberta en valencià configurada pels autors i les autores, sense guia o planificació d’un comitè.  Són els lectors els qui decideixen què prefereixen llegir. Aquí trobaràs ressenyes de llibres en valencià, poesia, articles, assajos, deliris… i molt més.

Articles publicats