Literatura al bus: Col·laboració de Fundació Scito i l’EMT la Setmana Europea de la Mobilitat

València. 27 de setembre del 2021. Del 16 al 22 de setembre la ciutat de València s’ha omplit d’activitats amb motiu de la Setmana Europeu de la Mobilitat. Fruit d’una col·laboració entre Fundació Scito i EMT València, els usuaris de l’autobús han pogut amenitzar el seu viatge escoltant els audiorrelats del llibre València en Línia. Trenta històries en el bus, als quals podien accedir a través de QRs disponibles en totes les parades de la xarxa.

Dia sense cotxe, però amb literatura:

El dia 22 de setembre, amb motiu del Dia sense cotxes, els usuaris d’EMT van assistir a les lectures de diversos relats del llibre de la mà de les seues autores i de l’actriu Pepa Juan. La jornada es va iniciar amb la lectura de Susana Gisbert del seu relat L’absència.

Seguidament, hi va intervenir Teresa Sanchis Labiós amb la lectura de Vides Tancades a la línia 31. Per últim, l’actriu Pepa Juan va llegir el relat Línia 8, d’Isabel Ribes. Així, la col·laboració entre EMT i Fundació Scito va donar lloc a l’apropament de la literatura a la ciutadania i va amenitzar el trajecte dels usuaris amb històries curtes i divertides.

Share This Post

More To Explore