Literatura a indrets singulars: Scito Edicions participa a La Vall dels Llibres

València, 27 de setembre del 2021. Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 1a Fira d’editorials independents i de proximitat de la Valldigna amb el Monestir de Santa Maria de la Valldigna com a coprotagonista. L’editorial valenciana Scito Edicions hi va participar el 25 i 26 de setembre amb diverses activitats i amb un punt de venda de l’editorial.

La presentació de Marite i les dones goril·la, de Teresa Sanchis Labiós, va marcar el punt d’inici de les activitats de la fira. A la presentació hi va intervenir l’escriptora valenciana Isabel Canet juntament amb l’autora del llibre. L’activitat va estar amenitzada per l’actuació en directe del músic Francesc Pedroche, conegut artísticament com a Doctor Dropo.

La següent activitat organitzada per l’editorial va tenir lloc el diumenge 26 amb l’acte de presentació de Contes de la Gran Tartària i de més enllà, d’Encarna Sant-Celoni i Verger. A l’acte va intervindre l’escriptora valenciana Lourdes Boïgues, així com Maria Escrihuela, amiga de l’autora. Els espectadors van gaudir d’una lectura dramatitzada del conte El llenyataire i la Mort, una de les històries de les que es compon el llibre, de la mà de l’actriu Sara Sabater Tarín.

Scito Edicions, un projecte de Fundació Scito

Scito Edicions naix el 2017 com a projecte de la Fundació Scito, entitat l’activitat principal de la qual és l’organització de conferencies científiques internacionals. El compromís amb la societat i el gust per la literatura va impulsar a la fundació a crear la seua pròpia marca editorial mitjançant la qual es publiquen obres de divulgació, ficció i assaig.

Share This Post

More To Explore