Carme Pinyana publica un compendi personal de bons llibres en català del segle XXI

València, gener 2022. El nou llibre de l’editora Carme Pinyana, De lectures i digestions, és una recapitulació, valorativa i personal, que fa de guia a través de algunes de les millors obres editades en català durant aquest segle. Carme Pinyana és una lectora voraç i ho deixa patent amb aquesta recopilació de recomanacions que acosten la literatura al públic en forma de petites ressenyes personals. Es tracta d’un elogi a la lectura i una invitació a tothom a gaudir-ne. «L’únic objectiu ha estat compartir les opinions favorables que m’han merescut, com a lectora alegre, despreocupada i un poc ansiosa, aquests llibres», explica l’autora.

De lectures i digestions és la primera obra publicada per Scito Edicions aquest any 2022. El llibre, que ja està disponible es paper, pot adquirir-se a través de la pàgina web de l’editorial: https://scitoedicions.org/producte/de-lectures-i-digestions-llibres-del-segle-xxi-per-a-insaciables/ Descobreix més de l’autora i el llibre Carme Pinyana Garí (Almassora, 1961) és l’editora de la Universitat Jaume I. Ha publicat articles sobre edició i literatura, així com microrelats; i ha comissariat diversos catàlegs de projectes expositius i divulgatius de la literatura. Pinyana també és patrona
de la Fundació pel Llibre i la lectura, en nom de l’Associació d’Editors del País Valencià, i forma part de la comissió de publicacions de la Xarxa Vives d’Universitats, associacions on participa activament, així com en la Unión de Editoriales Universitarias Españolas.

Share This Post

More To Explore