Fundació Scito i l’EMT col·laboren per apropar la literatura a la ciutadania en la setmana de la Mobilitat

  • Les activitats programades tindran lloc del 16 al 22 de setembre, en especial aquest últim, Dia Mundial sense Cotxe

València, 31 d’Agost del 2021. Del 16 al 22 de setembre, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, els usuaris de l’EMT tindran l’oportunitat de gaudir durant el seu trajecte dels relats de València en Línia. Trenta històries en el bus, un llibre publicat per Scito Edicions que conta diferents vivències, imaginàries o no, viscudes per diferents usuaris de l’EMT.

A través de la integració de còdics QR en les parades de la xarxa d’autobusos, els ciutadans podran accedir a diferents audiorrelats que amenitzaran el seu viatge. A més a més, amb motiu del Dia sense cotxe, 22 de setembre, en que l’autobús és gratuït per a tots els usuaris, autores de relats i l’actriu Pepe Juan llegiran la seua història en parades seleccionades.

La col·laboració entre EMT i Fundació Scito pretén apropar la literatura a la ciutadania, alhora que amenitzar el trajecte amb històries curtes i divertides.


‘València en Línia’, de concurs a publicació

Aquesta no és la primera ocasió en la qual Scito Edicions i EMT col·laboren. De fet, va ser en 2018, quan es publica València en Línia. Trenta històries en el bus, fruit d’un concurs convocat per les dues entitats. Ara, tornen a treballar juntes per tal de promoure un transport sostenible, accessible i que aprope la cultura als ciutadans.

Share This Post

More To Explore